Glumica Mirna Medaković Stepinac i suprug Hrvoje, ponosni su roditelji preslatkih blizanki Kaje i Zore koje su jučer proslavile svoj prvi rođendan. Na taj velik i važan dan, mama i tata, kako i dostoji kraljevskom paru na glavama su nosili krune s ispisanim brojem jedan. Mirna je uz neodoljivu fotografiju sretne obitelji napisala, 'Hrvoje i ja smo nosili krune, ipak smo mi ti koji smo preživjeli'. A da je tome tako, složit će se svaki roditelj, a posebno roditelji blizanaca koji imaju dvostruko više posla.

Tortu napravljenu od voća i jestivog cvijeća, u obliku slova K & Z, malim slavljenicama poklonila je Mirnina sestrična Stella. Mirna je za Story.hr ispričala da iako se na fotografiji možda i ne vidi, cure su bile itekako zainteresirane i za tortu i za sve ostalo što se oko njih događalo. Za svoj prvi rođendan, djevojčice su dobile vrlo praktične i korisne poklone. Dobile su sjedalice za bicikle, jer, dolazi lijepo vrijeme pa će s roditeljima često boraviti u prirodi, a kako bi sve bilo po redu i zakonu, blizanke su dobile i kacige kako bi bile potpuno opremljene i sigurne.

Ono što je zanimljivo naglasiti, svakako je činjenica da je ova proslava bile tek uvertira u veliku feštu koja cure očekuje ovaj vikend. Ova manja proslava bila je za najužu obitelj. 'Ovaj vikend očekuje nas velika proslava rođendana, idemo na vikendicu i nadam se da će biti dovoljno mjesta za sve, jer će nas biti uistinu puno', otkrila je Mirna kroz smijeh. Katja i Zora tako će svoj prvi rođendan partijati k'o velike.

Foto: Instagram