Britanskom pjevaču, bivšem članu benda One Direction, 27-godišnji Louisu Tomlinsonu, prije tjedan dana preminula je 18-godišnja sestra Felicite od srčanog udara. Cijela obitelj je zavijena u crno još od prije dvije godine kada im je od raka preminula majka. Louis je jedan od sedmero braće i sestara, a njegove tri sestre Lottie i 14-godišnje blizanke Daisy i Phoebe napisale su predivne oproštaje od svoje sestre na Instagramu. 

Lottie, 20-godišnji model, na Instagramu je objavila ovu poruku: 'Moja Fizzy, moja mala sestra, moja najbolja prijateljica. Ja sam nepotpuna bez tebe, prazna sam. Ne mogu zamisliti svoj život bez tebe. Voljela bih da smo mogle malo duže živjeti zajedno. Mama je trebala tebe i ti nju, konačno ste opet zajedno. Volim te uvijek, Dotty'. 

Louisove sestre blizanke, Phoebe i Daisy, također su napisale vrlo tužne statuse na svojim profilima. Phoebe je postavila fotografiju pokojne Felicite dok je bila beba, te napisala: 'Riječi uopće ne mogu opisati ​​kako smo svi šokirani i slomljeni. Bila si moja najbolja prijateljica, sestra, motivator i osoba koja me mogla nasmijati do suza. Izgubljena sam bez tebe i pomisao da te više nikad neću vidjeti plaši me toliko da ne povjeruješ. Ja ću te voljeti uvijek i zauvijek, a ti i mama imat ćete mjesto u mom srcu sve do smrti. Molim te, reci mi da nas paziš i da ćeš se uvijek sjećati načina na koji smo se svi smijali zajedno'.

Phoebe je na to dodala: 'Naša sjećanja će ostati zauvijek sa mnom. Sjećam se, Daisy, Lottie i svih nas koji smo spavali u istoj sobi na dva kreveta na kat i cijelu smo noć razgovarali o slučajnim stvarima zbog kojih smo se smijali. Bili ste najbolji u pričanju priča. Mama ti je trebala, a i ti njoj. Tako mi je drago što ste sada zajedno i što ti sad  može masirati stopala na nebu kao nekad. Molim se da ste sada na boljem mjestu. Volimo te toliko da ne povjeruješ. Leti visoko moja lijepa sestro'.

Njena sestra blizanka Daisy pridružila se oproštaju te napisala kako joj je bilo jako teško  natjerati se da napiše bilošto o pokojnoj sestri. 'Moje srce krvari. Stalno zamišljam i molim se da imaju pogrešnu osobu. Samo da to nije moja sestra, moja najbolja prijateljica', napisala je Daisy.