Iako je iza nas tek pola 2019., posljednjih šest mjeseci obilježile su sretne vijesti iz obitelji mnogih domaćih zvijezda, a riječ je o prinovama koje će svojim dolaskom obogatiti poznate mame i tate. Koje bebe su zauzele naslovnice domaćih medija i prije nego što su stigle na svijet i koje slavne roditelje u narednoj godini čeka mijenjanje pelena, čitajte u nastavku. 

Naša najpoznatija košarkašica i prema mnogima najljepša sportašica na svijetu, Antonija Mišura Sandrić, uskoro će se ostvariti u ulozi majke. Sretnu je vijest otkrila na Instagramu gdje je podijelila fotografiju na kojoj ona i 31-godišnji suprug Marko poziraju s fotografijama s ultrazvuka.

Osim Antonije, po prvi će put dobiti dijete i hrvatski plus-size model, 25-godišnja Lucija Lugomer i njezin suprug Danijel Grgić koji su na društvenim mrežama objavili kako će postati roditelji. 

Da nisu stali samo na dvoje, pohvalila se i bivša misica, 33-godišnja Rajna Raguž, koja je na Instagramu otkrila kako ona i suprug Tomislav Čuljak, očekuju svoje treće dijete. Nakon dvoipolgodišnje kćerkice Grete i jednoipolgodišnjeg sinčića Ivana, lijepoj Rajni ovo je treća trudnoća u tri godine.

Još jedan par koji je samo za Story potvrdio kako očekuju treće dijete je i glumačko redateljski par Matanić. Nakon troipolgodišnje Lole i dvogodišnjeg Maxa, glumica Helena Minić Matanić otkrila je kako ona i suprug, redatelj Dalibor Matanić, krajem godine očekuju dolazak trećeg djeteta. 

Četvrto dijete dobit će nogometaš Gordon Schildenfeld, čija će supruga Christina krajem kolovoza na svijet donijeti njihovo drugo zajedničko dijete, djevojčicu, kojoj se posebno veseli dvogodišnji brat Alexander, ali i Gordonove dvije kćeri koje je dobio u prvom braku. 

Nakon tri djevojčice, u obitelj domaćeg pjevača Joška Čagalja Joleta i supruge Ane, krajem godine stiže prvi sin. 'Ne mogu opisati koliko sam radostan što me opet čekaju pelene, dudice, bočice', tim je riječima splitski glazbenik objavio da sa suprugom Anom iščekuje četvrto dijete, a sretna vijest najviše je razveselila njegove kćerkice, 12-godišnju Ivu, desetogodišnju Emu i sedmogodišnju Tiju, koje se posebno vesele malom bratu. 

Prinovom i to petom po redu, pohvalila su se čak dva domaća poznata para. Proslavljeni bivši boksač Stjepan Božić i njegova 35-godišnja supruga Petra, odbrojavaju dane do dolaska svoje djevočice na svijet. Prinovi se silno vesele i njihova djeca iz prethodnih brakova - dvanaestogodišnji Dominik i desetogodišnji Matej, koje Stjepan ima iz prvog braka, te trogodišnja Luciju koju je dobio u drugom braku, a sestrici se veseli i dvanaestogodišnji Lucas, Petrin sin iz prvog braka.

Osim u obitelj Božić, peto dijete stiže i u obitelj domaćeg glazbenika Petra Dragojevića i supruge Andree. Braco ili seka najviše će razveseliti njihovih četvero mališana, desetogodišnjeg Davida, osmogodišnjeg Emanuela, šestogodišnjeg Jonu i četverogodišnju mezimicu Deboru Mariju.