Bojan Jambrošić, 33-godišnjak iz Čakovca jedan je od glavnih favorita za pobjedu sa svojom partnericom, novinarkom Ashley Colburn u HRT-ovoj emisiji 'Zvijezde pjevaju'.

Osim što u svojim nastupima pokazuju odlična plesačka umijeća i jaku kemiju koja postoji između njih, televizijska producentica i voditeljica iz San Diega, sve je iznenadila svojim vokalnim sposobnostima. Stoga ni ne čudi da je par ušao u polufinalnu emisiju, što znači da Ashleyna obitelj ove subote dolazi u studio HRT-a na snimanje emisije. Koliko dugo nije vidjela svoju obitelj, što Bojan i Ashley vole jedno kod drugoga, te što bi bili da nisu pjevač i novinarka, otkrili su za Story.hr.



Svakodnevne probe, nastupi, zezancije i vježbanja zbližili su vas da ste postali bliski prijatelji. Što najviše volite jedno kod drugoga, a što vam se ne sviđa?
BOJAN: Kod Ashley mi se najviše sviđa njezino veselje i osmijeh kojeg nosi stalno sa sobom i uvijek sve razveseli. Veliki je radnik i osoba kojoj možeš vjerovati da će napraviti sve što joj kažeš... Nisam primjetio ništa što mi se ne sviđa na njoj jer svo vrijeme koje se družimo primjetio sam samo lijepe i pozitivne stvari.
ASHLEY: Kod Bojana mi se sviđa što je tako divan učitelj i što me čini boljom pjevačicom. Imam osjećaj kao da se poznamo već duže vrijeme, a vjerujem da ćemo i nakon showa ostati dobri prijatelji.

Ashley, ušli ste u polufinale i najveća vam je nagrada što ćete napokon vidjeti svoju obitelj. Koliko dugo je prošlo od vašeg zadnjeg susreta?
Nisam vidjela svoju obitelj još od božićnih blagdana i jako se veselim što napokon dolaze. Odvesti ću ih u Slavoniju jer taj dio Hrvatske još nisu vidjeli. Bili su u Istri i Dalmaciji, ali tamo još nisu bili. Ostaju nažalost samo do Uskrsa ,ali vjerujem da će se sigurno opet naći prilika da se vidimo.



Bojane, a spremaš li im ti provod po Zagrebu i Međimurju?
Iako bi im najradije pokazao Zagreb i moje Međimurje nažalost vjerojatno ćemo se najviše viđati na probama za 'Zvijezde pjevaju' jer Ashley i ja imamo puno posla kako bi se što bolje pripremili za polufinale.

S obzirom na neospornoj kemiji i kompletne nastupe koje imate u emisiji, hoćete li se odvažiti napraviti nešto zajedno nakon što show završi?
Bojan: Nikad se ne zna. Ja mislim da postoji mogućnost da se napravi nešto zajedničko nakon showa... možda neki duet ili zajednički nastup, ali to ćemo još vidjeti.



Ashley, da niste novinarka, bi li bili pjevačica s obzirom na svoje odlične vokalne sposobnosti?
Kako sam radila kao reporterka najviše sam voljela istraživačko novinarstvo pa bi vjerojatno da nisam novinarka radila kao inspektor u FBI-u ili CIA-u.

A vi Bojane?
Ja sam kao klinac imao puno poslova koje sam želio raditi, a najviše mi je ostalo u sjećanju da sam žarko želio biti kuhar. Volim hranu, volim kuhati i volim razveseljavati druge s hranom.