Bojana Gregorić Vejzović prije nekoliko dana napunila je 47 godina, no iako rođendan proslavila i 17.veljače, na sam dan rođendana, ovog tjedna odlučila je svoje je prijatelje odlučila okupiti i prirediti još jednu proslavu.

Velikom voćnom tortom Bojana je i svoje pratitelje na društvenim mrežama uvela u svoje drugo rođendansko slavlje u kojem smijeha i ljubavi nije nedostajalo. 'San svakog klinca je imati ročkas svaki dan. Onda narasteš pa si organiziraš slavlje svaki tjedan, i tako barem tri tjedna za redom', napisala je glumica uz tortu, pa nastavila s pjesmom.



I dok su njeni prijatelji i kolege glumci pjevali i zabavljali sve prisutne, drugi su pričali i ispijali šampanjac, te donosili Bojani poklone. Tako se Goran Navojec pojavio u društvu Marije Škaričić koja je svojoj prijateljici poklonila butelju crnog vina, a Goran je donio punu vrećicu domaćih mesnih proizvoda koje je s guštom predstavio Bojani. Osim Marije i Gorana, glumičin su 47.rođendan upriličili i pjesmom ispratili modni i filmski kritičar Nenad Korkut, dizajner Ivica Skoko, Iva Balaban, glumice Ana Begić, Petra Dugandžić i mnogi drugi.