Domaća glumica, 47-godišnja Bojana Gregorić Vejzović, vrlo često sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama dijeli trenutke iz privatnog života. Povodom današnjeg obilježavanja Dana žena, glumica je odlučila otkriti obožavateljima kako točno izgleda dan u životu zaposlene majke dvoje djece. 

'Danas sam se probudila u 6:30 sati. Nakon doručka otpratila sam klince u školu sa psom. Kad sam se vratila doma na brzinu sam usisala stan i oprala kupaonicu da stignem u 10 sati na trening. To je moja psihoterapija, a i nema slađe kave od one s mojim curama. Sada idem pripremiti ručak, pohance ću napraviti, pomfrit i salatu jer klinci to obožavaju, a i da stignem popodne na vrijeme na probu. Sretnica sam jer moja ljubav Enes preuzima uvijek pola obaveza, ali danas cijeli dan snima tako da nakon probe moram s malom na solfeggio. Boža je dobro, ali zbog frke s kralježnicom ne može uskočiti oko klinaca kao prije, teško hoda i ne može puno stajati. Odnijet ću joj ručak dok je Zoe u glazbenoj i pomoći oko sitnica koliko mi dopusti. Onda ćemo Zoe i ja još na trening odbojke, a navečer nemam predstavu! Odmaram!!! Ipak je dan žena', otkrila je svoju svakodnevicu Bojana ispod videosnimke na kojoj vježba, a vjerni obožavatelji su ju zasuli pohvalama.

Podsjećamo, Bojana je posljednjih 13 godina u braku s glumcem Enesom Vejzovićem, a iako su zajedno cijelo desetljeće, glumica nerijetko na svom Instagram profilu objavljuje fotografije posvećene suprugu. Upravo zbog toga što glase za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni, nedavno je Bojana samo za Story.hr otkrila recept za uspješan brak. 'Ne mogu reći da imam recept, ali potrebno je što više ljubavi. Moj su savjet razumijevanje, tolerancija i iskrenost, iskrenost prije svega.', naglasila je Bojana Gregorić Vejzović.