Jedna od omiljenijh domaćih glumica, 47-godišnja Bojana Gregorić Vejzović za Glas Slavonije otkrila je detalje iz svog ljubavnog života, ali i progovorila o roditeljstvu. Iako nerijetko na svojim društvenim mrežama objavljuje trenutke iz privatnog života, ovog je puta ispričala što za nju znači ljubav. Naime, glumica je od 2006. godine u braku s domaćim glumcem, 42-godišnjim Enesom Vejzovićem s kojim ima dvoje djece, devetogodišnje kćerkice Zoe i 13-godišnjeg sina Raula. 

'Najveći izazov je ostati s jednom osobom cijeli život, i u trenucima kad nije lako znati se prisjetiti kvaliteta osobe s kojom ste se vezali i odlučili stvoriti obitelj. Kad se ljubav dogodi, treba je nadograđivati kako bi opstala. Ljubav ne postoji bez podrške, razumijevanja, ponekad suza, ali ipak najviše osmijeha', ispričala im je zvijezda hrvatskih sapunica. Nadodala je i da bi zbog zaljubljenosti ljudi uvijek trebali biti sretni i time planet učiniti zdravijim i ljepšim. 'Najvažnije je da partneri znaju saslušati jedno drugo i da budu iskreni do kraja jedan prema drugome. Znate onu priču o vinogradu? Ljubav je kao vinograd - treba mnogo truda, znoja, obrađivanja, jer kukolj sam od sebe raste', rekla im je glumica, koja je već 13 godina u sretnom braku.

Najveća želja joj je, kako im govori, da joj djeca izrastu u ljude koji će se znati boriti za sebe, ali i vjerovati u svoje kvalitete. 'Naša djeca bit će što god oni požele, a mi kao roditelji ćemo im biti podrška na tom putu ostvarivanja snova. Mislim da je prerano govoriti o bilo kakvim smjernicama, ali zasad ni gluma ni balet nisu na njihovoj listi prioriteta', rekla je spomenutom portalu zaposlena majka dvoje djece.