Čini se kako glumica Bojana Gregorić Vejzović zaista obožava kavu i ne može bez svoje obavezne jutarnje kofeinske 'bombe'. Na svom Instagramu objavila je fotografiju lijepog bosanskog seta za kavu, s džežvom punom svježe skuhane kave koju si je pripremila za početak napornog radnog dana ispunjenog predstavama, probama i snimanjima. 

'Čudno je kako se čini nemogućim popiti osam čaša vode dnevno, ali osam šalica kave klizne lako kao debeljuškasti dečkić s klackalice', napisala je 47-godišnjakinja šaljivo u objavi. Jedna pratiteljica, koja kavu obožava koliko i Bojana, odgovorila joj je: 'Prekrasna džezva. Osjetim i miris svježe kave'. 

Ne čudi da Bojani kroz dan treba pomoć u koncentraciji jer osim što žonglira s uspješnom glumačkom karijerom, ispunjava i majčinsku ulogu. U 13-godišnjem braku s glumcem Enesom Vejzovićem dobila je dvoje djece, 13-godišnjeg Raula i devetogodišnju kći Zoe. Ipak, nije sve na njenim leđima. U jednom od razgovora za Story.hr priznala je kako Enes uvijek preuzima pola kućnih i roditeljskih obaveza. Njih dvoje inače glase za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni. 'Ne mogu reći da imam recept za uspješan brak, ali potrebno je što više ljubavi. Moj su savjet razumijevanje, tolerancija i iskrenost, iskrenost prije svega', priznala nam je jednom prilikom.