Story radio
Početna Celebrity 6627 prikaza 06. siječnja 2019.

Bojana Gregorić Vejzović ovako izgleda bez trunke šminke

Instagram (Screenshot).

Glumica se dobro osjeća u svojoj koži

Glumica kojoj bi malo tko pripisao godine koje ima ponovno je oduševila svoje obožavatelje. Riječ je o Bojani Gregorić Vejzović koja svakim svojim izdanjem postiže sve više uspjeha, a za nju vrijeme kao da ne prolazi. To je 48-godišnjakinja jednom dokazala objavivši posljednju fotografiju na Instagramu - selfie s smiješkom od uha do uha i bez trunke šminke na licu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

'Crveno lice, umorna faca, sretna faca', napisala je Bojana u opisu fotografije na kojoj je bradu oslonila na ruku, a zatvorene usne blago razvukla u smiješak. Njezini obožavatelji uputili su joj brojne komplimente na račun izgleda te pohvalili samopouzdani potez i pozitivnu poruku koju glumica fotografijom šalje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

Osim što izgleda vrlo mladoliko u licu, Bojana nerijetko vježba i pazi na ishranu, čemu duguje svoju zavodljivu, isklesanu figuru. Za vrijeme ljetnih mjeseci, dok je s obitelji uživala u morskim radostima, često je na društvenim mrežama objavljivala fotografije s plaže u kupaćem kostimu i dokazala kako je za dobar izgled i zavidnu kondiciju potrebno samo malo volje i puno ljubavi prema samome sebi.

Komentari