Story radio
Početna Celebrity 3995 prikaza 12. rujna 2018.

Bojana Gregorić Vejzović svima održala lekciju o bontonu

bojana gregorić

Glumica je odlučila stati na kraj onome što ju smeta

Bonton je nešto što bi trebala biti obaveza učenja još kao malo dijete u vrtiću, a iako su ga mnogi usvojili, uvijek postoje oni koji nikako da ga primjene u određenim situacijama. 

Upravo zbog toga, kazalištna i filmska glumica Bojana Gregorić Vejzović uoči nove kazališne sezone odlučila je na šaljiv način poručiti nešto posjetiocima kazališta koji se ne pridržavaju bontona. Ako ste ikada pohađali predstave, gotovo uvijek postoji osoba koja će remetiti mir korištenjem mobitela za vrijeme predstave, na što je i glumica reagirala. 

Naime, na društvenim mrežama je objavila poruku koju je zatekla na ulazu u jednu crkvu u Slavonskom Brodu. 'Znamo da nam se Bog objavljuje na različite načine, ali sigurno vas neće zvati na mobitel. Zato vas lijepo molimo da pri ulasku u crkvu isključite svoje mobitele' pisalo je u poruci, na što se Bojana nadovezala: 'Ne budite moron. Gasite mobitele u crkvi, kazalištu i kinu.' S ovom su se porukom složili i brojni Bojanini obožavatelji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bojana Gregoric Vejzovic (@bojana.g.v)


U pauzi od kazališnih daski, Bojana i Enes odmor su proveli u mjestu Žuljana na Pelješcu gdje ljetuju već godinama, a Bojana često ističe da je to njezin komadić raja. Osim sa suprugom i djecom Raulom i Zoe, ove su godine uživali i s Nevenom Rendeli Vejzović i njezinim suprugom Makom Vejzovićem s kojim je prije godinu dana dobila preslatke blizanke.

Komentari