Poznati hrvatski glumački par, Bojana Gregorić Vejzović (46) i Enes Vejzović (41) danas su proslavi 13. godišnjicu braka. Glumica je s obožavateljima na Instagramu podijelila fotografiju para iz mlađih dana i tako se pohvalila lijepom vijesti. 
'13.godina. Vejzović Enes. Ovdje smo samo tinejdžeri. Pred nama je cijelo vrijeme avantura.', napisala je poznata glumica ispod fotografije, a pratitelji su je obasuli čestitkama i lijepim željama povodom godišnjice. 

Ekskluzivno za Story.hr glumica nam je ispričala kako unatoč veselju, slavlje će morati pričekati koji dan jer se trenutno bore s prehladom koja je zavladala, ali kako će svakako ovih velikih 13 proslaviti večerom sa suprugom negdje gdje će biti sami. Također, na pitanje ima li kakav savjet za buduće bračne parove i postoji li recept za uspješan brak, glumica odgovara kako recepta nema. 
'Ne mogu reći da imam recept, ali potrebno je što više ljubavi. Moj su savjet razumijevanje, tolerancija i iskrenost, iskrenost prije svega.', naglasila je Bojana Gregorić Vejzović.

Glumica nam se pohvalila i posebnim poklonom koji je dobila od supruga Enesa. Naime, glumac joj je za 13. godišnjicu braka poklonio posebnu narukvicu koju je glumica jednom prilikom vidjela u izlogu zlatarnice i ostala oduševljena istom. Popularni glumački par u braku je od 2006. godine iz kojeg imaju sina i kći, a slove za jedan od najsložnijih parova na sceni.