Sinoć je u zagrebačkom Maksimiru bilo vrlo napeto jer je hrvatska reprezentacija nastupala protiv Šapanjolske. Utakmicu, koja je bila neizvjesna do samog kraja, napeto su pratili brojni ljubitelji nogometa, a s tribina su navijale i bolje polovice naših vatrenih nogometaša. Tako su se u prvim redovima našle djevojke Tina Jedvaja i Duje Ćalete Cara te supruga Domagoja Vide, a dojmove s okršaja sa Španjolcima nisu propustile podijeliti na društvenim mrežama.

Tako je jedna od najponosijih dama na tribinama svakako bila djevojka Tina Jedvaja, Dina Dragija jer je upravo njezin dragi zabio odlučujući gol i Hrvatsku doveo do pobjede. Sve je popratila fotografijom koju je objavila na Instagramu uz emotikone srca.

Osim Dine i Adriana Đurđević je došla podržati svog dečka Duju Ćaletu Cara, a na fotografiji koju je objavila s trbina pohvalila se kako je na utakmicu došla u pratnji svojih najdražih prijateljica. Djevojke su bile odlično raspoložene, a sudeći po osmjesima na njihovim licima, ovaj će im zajednički izlazak ostati u jako dugom i lijepom sjećanju.

Ivana Vida, supruga nogometaša Domagoja također se pohvalila fotografijom s utakmice, a osim što je fotografirala svog odabranika u žaru igre, pozirala je i umotana u dekicu s motivom hrvatske šahovnice te tako dokazala da je najveća podrška svom voljenom suprugu, ali i čitavoj reprezentaciji.

Utakmicu nisu propustili na Franka Batelić i Vedran Ćorluka, a ovo im je bio prvi puta da su zajedno pratili utakmicu s  tribina otkako se on oprostio od reprezentacije i preselio u Rusiju gdje igra za tamošnji klub Lokomotiv.