Iako je bio osam godina u braku s medicinskom sestrom Melissom, s kojom ima troje djece, najzgodniji američki kriminalac Jeremy Meeks sada uživa u ljubavi s Chloe Green, kćerkom britanskog milijardera i vlasnika brenda Topshop, s kojom sada očekuje prvo zajedničko dijete. Za njegovu bivšu suprugu ta je vijest iznimno bolna te je za strane medije odlučila progovoriti o svim patnjama koje joj je Jeremy priuštio.

Objavu dijeli Melissa (@mmeeks14)

Tako je za Daily Mail otkrila kako je doživjela spontani pobačaj pretrpjevši šok nakon što ju je suprug finalno ostavio zbog bogate nasljednice iako se ona nadala kako je riječ samo o prolaznoj fazi: 'Kada je 4. srpnja došao po djecu, jedva sam funkcionirala. Nisam mogla spavati i jesti, bila sam u psihički teškoj situaciji. Jeremy mi se ispričao zbog svega. Rekao je da želi razvod, ali par dana nakon, došao je u naš zajednički dom. Taman sam se krenula tuširati jer sam ranije bila na kupanju s djecom, kad mi se pridružio i emocije su 'odradile svoje'.

Da njezin bivši suprug čeka bebu s novom djevojkom saznala je od osmogodišnjeg sina Jeremyja Juniora na prilično banalan način i to ju je psihički dokrajčilo: 'Igrali smo košarku kada je sin loptu stavio ispod majice i rekao: 'Gle, trudan sam!' Upitala sam ga što mu to znači i poznaje li možda nekoga tko je trudan, na što mi je on odgovorio: 'Da, Chloe''.

Objavu dijeli Melissa (@mmeeks14)

Podsjetimo, titulu najseksepilnijeg kriminalca na svijetu i zavidnu manekensku karijeru Jeremy je ostvario nakon što je američka policija na svojim službenim stranicama objavila njegovu fotografiju nakon uhićenja zbog posjedovanja oružja. Tada su za njim poludjele žene diljem svijeta, ali mu zamjeraju i to što je ostavio suprugu koja ga je cijelo vrijeme čekala dok je 'gulio kaznu' da bi ju na kraju odmah nakon izlaska ostavio radi mlađe i puno bogatije.