Boris Novković, 50-godišnji glazbenik i njegova 25-godišnja odabranica Iris dobili su svoje prvo zajedničko dijete. Njihova djevojčica je na svijet stigla sinoć u Zagrebu u KB Merkur. Sretan par svojoj kćerkici nadjenuo je pomalo neobično ime - Si. Ime za koje su se odlučili je hebrejskog podrijetla te je izvedenica imena Dusana, što u prijevodu znači duša.

'Ovo mi je uz rođenje mojih sinova najznačajniji događaj u životu. Zahvaljujem Iris što mi je podarila kćer. Naša Si je po mom vjerovanju negdje iz zlatnih visina odabrala upravo nas za roditelje i sletjela tiho u naš dom, a Iris, Noa, Bono i ja i cijela naša velika obitelj trudit ćemo se da joj ovaj život učinimo zanimljivim i opravdamo povjerenje koje nam je dala u roditeljskom, bratskom i obiteljskom smislu', rekao nam je Boris.

'Zahvaljujem liječniku Darku Skalaku i njegovom timu. Bili su više nego ljubazni i profesionalni', dodao je presretni otac za Story.

Nakon što je u studenom potvrdio Storyju da on i Iris čekaju bebu, te da se njegovi sinovi Bono i Noa silno raduju prinovi u obitelji, malena je sada napokon ugledala svjetlo dana.

Kako doznaje Story, osim što su dobili svoje prvo zajedničko dijete, Boris i Iris svoju su ljubav odlučili i ozakoniti.

'Presretni smo! Lijepa vijest da čekamo dijete nije nas zatekla, željeli smo to', izjavio je prije nekoliko mjeseci Boris i otkrio da mu se djevojka osjeća odlično. Kada je doznao sretnu vijest, Boris ju je podijelio samo s nekolicinom prijatelja i obitelji, no kako se Iris sve više nazirao trudnički trbuščić, lijepa priča izašla je u javnost. Sretan par nije želio otkriti spol djeteta, a najvažnije im je bilo sve protekne u najboljem redu, a curici ili dečku zacijelo će se najviše razveseliti Borisova djeca, desetogodišnji Noa i sedmogodišnji Bono koje je dobio u prijašnjem braku s novinarkom Lucijom Matić.

Podsjetimo, ljubavna priča naočitoga glazbenika i manekenke počela je proljetos, a javnost je za nju doznala kada je Novković na zagrebačku premijeru dokumentarnog filma ‘Vatreni’ došao u društvu mlade vitke plavuše Iris Volf. Opušteni i nasmijani tada su spremno pozirali našem fotografu, a glazbenik je ekskluzivno za Story izjavio: 'Iris i ja smo u vezi, lijepo nam je'. Potom smo od upućenih doznali da ih se često može vidjeti u šetnji Maksimirom sa psima.

Naime, Boris ima jednog psa, a Iris je udomila dva. Osim toga, kako tvrde njihovi prijatelji, par je odmah kliknuo, dijele jednake životne vrijednosti, a ništa manje važno - par ima i sličan glazbeni ukus. Kako tvrde upućeni, Iris je Borisa šarmirala jednostavnom osobnošću pa ne čudi što je ova veza, iako relativno kratka, urodila najljepšim darom - djetetom. Da je Iris jako zaljubljena, potvrdila je javno, odnosno na svom profilu na Instagramu, kada je objavila fotografiju s Novkovićem snimljenu na plaži te uz nju napisala: 'Bila je to ljubav na prvi, na zadnji pogled, na uvijek i zauvijek pogled'.