Borna Kotromanić jedna je od najaktivnijih poznatih dama na društvenim mrežama, a i ona i njezini sinovi često na njima dijele zanimljivosti iz privatnog života. Neke od njih imaju i posebnu vrijednost pa se bivša dizajnerica ne može suzdržati da ih ne podijeli s obožavateljima. Naime, danas jedan od njenih sinova, Fran, slavi 19. rođendan. 'Danas nam je divan dan, mom Franu rođendan. Zgodan i pametan, oštrouman i mudar, pun ljubavi i brige te djevojkama najdraži', napisala je na svom Instagram profilu kraj niza fotografija. Stoga, Borna je samo za Story.hr otkrila rituale u njihovoj obitelji povodom rođendana, kakav odnos ima sa sinom te što mu je poželjela. 

'Moji sinovi ne vole rođendanska slavlja, ali imamo ritual da se taj dan moramo čuti u prvoj minuti toga dana odmah iza ponoći. Sa svim sinovima imam izuzetno blizak odnos, što smatram velikim životnim blagom. Postoje stvari koje bi oni podijelili sa mnom i ja s njima i s nikim drugim. Fran i ja smo prošlo ljeto dva tjedan 'chillali' zajedno na moru. Moj odnos sa sinovima nije samo roditeljski, uz to što od mene imaju neograničenu ljubav, podršku i povjerenje, veže nas i međusobno poštovanje i uvažavanje različitosti jer gdje nema slobode, nema ni ljubavi', ispričala nam je te dodala što za nju predstavlja prelazak iz dječaštva u muškost.

'Svi moji sinovi imaju tetovaže, njima se to jako sviđa, a ja sam to shvatila kao svojevrstan vid inicijacije, prelazak iz dječaštva u muškost jer u suvremenom svijetu u kojem živimo malo je rituala koji obilježavaju različite psihološke faze našeg odgoja', otkrila je. 

Morali smo saznati i što je sinu poželjela za rođendan. 'Franu želim da sva blaga s kojima je došao na ovaj svijet, unutarnja i vanjska, nikada ne prestane cijeniti i razvijati te da u tom procesu u sebi zadrži mir i dijeli radost i da uvijek u svim situacijama odabire slobodu iznad svega ostalog', kaže te ističe kako je sretna majka svoja četiri sina. 'Oni su mi živi spomenici', zaključuje.