Borna Kotromanić poznata je po svom osebujnom stilu, a već je nekoliko puta bila i predvodnica gorućih modnih trendova. Rijetko kada ova simpatična brineta ne zablista u modnim kombinacijama, a što ju inspirira prilikom odabira modnih kombinacija, s kime najviše voli provoditi vrijeme i kako održava svoju vitku liniju otkrila je samo za Story.hr.

'Svi mi u sebi nosimo arhivu sačinjenu od zvukova, tekstura, boja od kojih su satkana naša iskustva i ona oblikuju naš estetski senzibilitet kojeg onda aktivira trenutno raspoloženje, događanje, vrijeme. Uglavnom kao što sama riječ kaže inspiracija dolazi bez promišljanja, to je poziv duha da se s nečim identificira. Nakon tuširanja ušetam u garderobu, prođem pogledom oko sebe i uzmem ono što me privuče, na što mi srce zatitra taj dan i onda sve ostalo uskladim s tim komadom', rekla nam je Borna.

Borna je svojevremeno ostavila trag i u modnom svijetu baveći se dizajniranjem, a kako nam je rekla to je poglavlje za nju završilo: 'Ne planiram se više baviti dizajniranjem jer je kreativnost samo dio moje polivalentne osobnosti i kroz njega ne mogu izraziti sve što želim podijeliti sa svijetom', zaključuje.

Osim što svakodnevno privlači pozornost svojim stilom, teško je ne primijetiti njezinu vitku liniju, a nama je otkrila i tajnu fit figure.

'Jednom do dva puta godišnje pružim svome duhu i tijelu generalku, potpuni post o vodi u trajanju od četiri do pet dana, kroz to se sve tjelesne funkcije i organi resetiraju na svoje optimalno stanje, tako da se ponovo možete prepustiti tijelu koje zna kad je gladno a kad je sito. Inače ja volim uživati u hrani i nisam netko tko može živjeti na salati, naravno emotivna ravnoteža je također u direktnoj korelaciji sa zdravim funkcioniranjem organizma', rekla nam je Borna i dodala kako puno svog slobodnog vremena provodi u odmoru i meditaciji.

Intrigantna brineta zaista zna kao uživati u životu, a najviše vremena voli provesti u društvu djece i u uskom krugu iskrenih prijatelja, ali, kako nam kaže, voli se povremeno i dobro provesti uz ples, glazbu i veselo društvo.