I dok se neki koji imaju dovoljno snage i volje za 'maratonsku utrku', u korizmi odriču mesa ili drugih poroka na 40 dana, nekima za proljetno čišćenje organizma bolje leži 'kraći i intenzivni sprint' koji bi im trebao dati brze rezultate. 

Tako je bivša modna dizajnerica Borna Kotromanić, poznata po hrabrim frizurama i tome što nema dlake na jeziku, iznenadila svoje pratitelje objavom na Instagramu kojom je najavila da odlazi na petodnevnu detoksikaciju od Instagrama i hrane. U objavi je pojasnila kako će sada piti samo vodu s limunom, kajenskim paprom te javorovim i palminim sirupom. 

'Poželite mi sreću, vidimo se uskoro!', entuzijastično je napisala, a jedna od pratiteljica joj je odgovorila 'Ovo će biti izazov čak i za tebe'. 

Ako joj dijeta dobro prođe, 47-godišnja Borna će s čišćim organizmom sigurno imati još više energije i volje ostvariti svoje želje koje je nedavno otkrila u razgovoru za Story. A to su izvesti zajednički 'performance' s Marinom Abramović posvećen svim ženama u povijesti spaljenim kao vještice u prostoru kina Tuškanac, s obzirom da je na tom mjestu spaljena posljednja vještica u Europi. Ipak, priznala je kako najviše želi još jednu prinovu obitelj i magično mjesto na kojem će s njima moći uživati, a to je kuća za odmor na Havajima punu unučadi i barem još jedno vlastito dijete.

Iz braka s Lukom Rajićem Borna ima trojicu sinova, 23-godišnjeg Bornu, 21-godišnjeg Luku i 20-godišnjeg Frana, a iz drugog braka s izraelskim poduzetnikom Ronom Haleom dobila je Rafaela koji će uskoro imati 10 godina.