Borna Kotromanić, influencerica i bivša modna dizajnerica osebujnog stila danas je sunčanim Zagrebom prošetala u neonskoj kombinaciji zelene i svijetlo ružičaste boje. Da je mamila poglede u odabranoj haljini, a i oduševila brojne pratitelje, vidi se u komentarima ispod fotografije na njezinom Instagram profilu. Ovaj poseban outfit joj je pohvalila i poduzetnica Snježana Mehun. 

Naime, zgodna Borna je odjevnu kombinaciju upotpunila tenisicama iste zelene nijanse i jednostavnom crnom torbicom te sunčanim naočalama. I inače ova poznata Zagrepčanka često svojim modnim izričajem, ali i zavidnom linijom, plijeni pažnju gdje god krene. Ranije ove godine, svoj je stil za Story.hr opisala riječima: 'Skladni spoj nespojivog, eklektičan, ali ne ekscentričan, odvažan, ženstven s istančanim estetikom preciznog oka, bujne mašte, lavovskog srca i nježne duše'.

Zavidnu liniju održava unatoč činjenici da je majka četvorice sinova. Borna se zdravo hrani, a prakticira i dnevni naizmjenični post (eng. intermittent fasting). 'Oduvijek sam težila pronaći ravnotežu u hrani između ljepote i užitka jer su mi oboje podjednako važni, možda ljepota ipak malkicu više, no nikako nisam pobornik opsesivnog brojanja kalorija niti isključivo nabavljam namirnice organskog porijekla. Zagovaram umjerenost u svemu, osim u smijehu', rekla nam je o svojim prehrambenim navikama.