Jedno od brojnih poznatih lica na sinoć održanom Story Hall Of Fameu bila je Borna Kotromanić, koja se, iako nije imala prevelika očekivanja, izvrsno zabavila. 'Prekrasno mi je i oduševljena sam. Mislim da je ovaj party na svjetskoj razini. Nekoliko sam se godina opirala odazvati pozivu, ali sad kad sam ovdje, mogu iskreno priznati da se radujem ponovo doći i iduće godine. Jako sam sretna ovdje s vama, i ne bih vas mijenjala ni za Cannes', rekla je oduševljena Borna za Story.hr. 

Poznata po svojem osebujnom stilu, za dolazak na Story Hall Of Fame Borna je odjenula kreaciju Hippy Gardena u kojoj je izledala poput svjetske zvijezde. 'Ja smatram da žena prvenstveno treba kultivirati svoju osobnost, a sve ostalo je u službi nje', rekla nam je Borna i dodala kako se ona nikada ne povodi za trendovima. Naglasila je i kako je tijekom vremena dokazala da je vizionarka koja je predvidjela neke trendove, kako na domaćoj, tako i na svjetskoj sceni.

'Pozivam žene da ne slijede poput ovaca ono što im nameće moda, već da biraju svoju osobnost. Moda im treba biti poput palete boja kojima će predstaviti svijetu ono što one uistinu jesu. Sve što u životu radimo, kako živimo, što govorimo, kako se odjevamo, treba biti naš manifest, naša poruka svijetu. Jedna drugoj trebamo pružiti ruku, udijeliti kompliment. Tako ćemo biti jače, bolje i sretnije', zaključila je uvijek posebna Borna.