Bivša modna dizajnerica Borna Kotromanić zapalila je društvene mreže. Naime, ova atraktivna dama razveselila je obožavatelje i podijelila s njima video u kojem izazovno pleše. Borna je na sebi imala samo ručnik, a dašak senzualnosti upotpunila je pozadinska latino glazba koja je ovu 46-godišnjakinju zasigurno natjerala na atraktivno mrdanje bokovima.

Borna je već prije za Story rekla kako joj je najdraže plesati uz latino glazbu jer uz nju se najlakše i najbrže raspleše. Kao svoj najveći adut u plesu istaknula je upravo micanje bokovima koje se može vidjeti i na ovoj objavi. Par sati prije posljednje objave, atraktivna Borna objavila je još jednu snimku na kojoj pleše, međutim ovoga puta potpuno obučena u crno, a u opisu je stajao opis 'U pauzi od pakiranja...'

Sudeći po komentarima, 46-godišnjakinja ugodno je iznenadila svoje obožavatelje. Seksepilna Borna redovito na Instagram profilu objavljuje fotografije u raznim modnim kombinacijama, a svakom od njih sve više oduševi brojne pratitelje. A obožavatelji se i slažu kako je Borna pravi primjer žene koja prkosi godinama. Podsjetimo, Borna je bila u braku s poduzetnikom Lukom Rajićem, a iz tog braka ima trojicu sinova, 23-godišnjeg Bornu, 21-godišnjeg Luku i 20-godišnjeg Frana, a iz drugog braka s izraelskim poduzetnikom Ronom Haleom dobila je Rafaela koji ima 10 godina.