Bivša modna dizajnerica Borna Kotromanić, osim po svom osebujnom stilu, poznata je i po tome da voli reći ono što joj je na umu, bez dlake na jeziku.

Tako je još jednom, nakon što je već nekoliko puta otvoreno izrazila za čime u određenom trenutku čezne, što radi ili kako razmišlja, za Story.hr podijelila nekoliko detalja o tome kakvu si godinu želi i što će nastojati ostvariti u narednom vremenu. 'Želje projiciram na idućih deset godina jer se Svemir teško uklapa u naše zemaljske vremenske okvire i ima svoj timing, pa s obzirom na to želim nekoliko većih' započela je Borna.

Iako bi na prvu možda pomislili da će se Bornine želje ticati mode u kojoj tako dobro 'pliva', bivša dizajnerica ipak je promislila dublje i rekla kako joj je jedna od glavnih i najvećih želja 'performance s Marinom Abramović posvećen svim ženama u povijesti spaljenim kao vještice u prostoru kina Tuškanac s obzirom da je na tom mjestu spaljena posljednja vještica u Europi'.

Više od ičega Borna ipak želi još jednu prinovu obitelj i magično mjesto na kojem će s njima moći uživati. 'Želim kuću za odmor na Havajima punu unučadi i barem još jedno vlastito dijete' otvorila nam je dušu.

Osim toga, projekti u obliku radionica i vlastitog igranog filma trenutna su joj neostvarena želja. 'Vlastiti igrani film u suradnji s omiljenim redateljem Lucom Gudagniniem i projekt radionica sa ženama posvećen osvješćivanju njihovih prirodnih 'magičnih moći'' ispričala je Borna te nastavila kako bi voljela i realizaciju inicijative pobratimstva gradova Zagreba i Jeruzalema, te Barbie sa svojim likom.