Splitska glumica Ana Gruica Uglešić sa suprugom Boranom uživa u bračnom životu. Sretni par putuje, odlazi na romantične večere, uživaju u obiteljskim ručkovima, a oboje posebno vole odlazak u kino i kazalište. Upravo zato, nije bilo sumnje da će Ana i Boran preskočiti splitsku premijeru komedije Vinka Brešana 'Čija je ovo država'.
Gospođa Gruica Uglešić za tu je priliku odabrala ekstra trendi komade. Odjenula je efektno karirano odijelo, kojeg svaka trendseterica ove zime ima u svojem ormaru. No, ono što je posebno kralo pažnju, bile su, također ove sezone ultra popularne, zlatne gležnjače. Njezin suprug bio je elegantan u crnom odijelu i bijeloj košulji.
Bračni par Uglešić u izlasku, Anine cipele ukrale pažnju
Story 

Splitska premijera nove Brešanove komedije održala se u kultnom splitskom kinu Karaman, a kako je ekipa filma mjesecima držala radnju u tajnosti, za premijeru je vladala do sada neviđena zainteresiranost. Da se radi o našem najbitnijem redatelju govore i brojne poznate osobe, osim Ane i Borana, poput Tončija, Vjekoslave i Ivana Huljića, sestara Zaninović, Fani Čapalije, Anamarije Asanović, Ive Perkušića, modnih dizajnera Arileo, Ledenko i Nede Makjanić Kunić.

'Biti u ovom kinu, najstarijem u Hrvatskoj i Europi, veliki je privilegij. Imam čast da vam tu puštam film. No, koliko čast, toliko je i obaveza. Volio bih malo popraviti film, ali neću imati vremena do projekcije' - našalio se Brešan u obraćanju publici uoći premijere.

Radnju filma pogledat ćete u kinima jer uskoro film kreće u kino distribuciju, ali glumačku postavu vam možemo odati pa se tako u filmu pojavljuju brojne glumačke legende poput Krešimira Mikića, Nikše Butijera, Lazara Ristovskog, Gorana Grgića, Sebastiana Cavazze, Gorana i Bojana Navojca, Gorana Bogdana, Ive Mihalić, Alme Price, Vedrana Mlikote i brojnih drugih.