Brad Pitt i Angelina Jolie razveli su se prije dvije godine, na Angelinin zahtjev, zbog kako kažu nepomirivih nesuglasica, no čini se kako se tom razvodu ne nadzire kraj. Angelinini odvjetnici tvrde da njen bivši supružnik Brad Pitt ne plaća dovoljno veliku alimentaciju za njihovo šestero djece. Ugovor sklopljen oko skrbništva nad njihovom djecom ne sadrži točan iznos koji Pitt treba plaćati bivšoj supruzi.

Angelina je na zadnjem ročištu zatražila od suda da primora Brada da nadoknadi dosadašnje zaostatke u plaćanju alimentacije, jer kako tvrdi Brad do sada nije platio ni jednu smislenu alimentaciju. Uz to, glumica je podnijela dokument koji predviđa da njihov razvod završi ovo godine, no čini se kako se to ipak neće dogoditi. Strani mediji prenose kako imaju probleme oko dogovora koliko Brad može vremena provoditi s djecom, koja trenutno žive s majkom u Londonu gdje ona snima film Zlurada 2.

Angelina Jolie i Brad Pitt upoznali su se 2003. godine na snimanju filma Gospodin i Gospođa Smith, svoju ljubav okrunili su brakom 20014. godine iz kojeg imaju šestero zajedničke djece - 16-godišnjeg Maddoxa, 14-godišnjeg Paxa, 13-godišnju Zaharu, dvogodišnju Shilho te 10-godišnje Vivienne i Knoxa.