Par čiji prekid njihovi obožavatelji nikako ne mogu prežaliti, Brad Pitt i Jennifer Aniston, navodno su se tajno sastali u Rimu zahvaljujući zajedničkom prijatelju Georgeu Clooneyju, piše Mirror. Nekadašnji najseksi muškarac na svijetu već je neko vrijeme sam nakon prekida s Angelinom Jolie, kao i njegova prva i bivša supruga, Rachel iz sitcoma 'Prijatelji', no čini se kako bi se to uskoro moglo promijeniti ukoliko plan njihovog 58-godišnjeg prijatelja Clooneyja uspije. Naime,14 godina nakon njihova razvoda, George je odlučio pomiriti ovo dvoje bivših supružnika, a američki magazin Life & Style tvrdi kako je njegov prvotni plan je da 55-godišnji Brad i 50-godišnja Jennifer provedu vikend s njim i njegovom suprugom Amal Clooney u Rimu.

'George ponovno želi jednog od svojih najboljih prijatelja Brada Pitta vidjeti sretnim. A to znači samo jedno: Jennifer Aniston. Odsjeli su u privatnoj vili u Rimu. George je sve organizirao, rekavši osoblju da dodatne rezervacije radi za svoje roditelje kako bi izbjegao suvišna zanimanja i pitanja. Bilo je veoma romatično zahvaljujući osoblju koje im je jamčilo potpunu diskreciju', izjavio neimenovani izvor za magazin. Brad je navodno itekako zainteresiran za Jennifer i pokušava je uvjeriti kako mu može vjerovati.

Podsjećamo, njihov brak trajao je od 2000. do 2005. godine, kada se Brad zaljubio u Angelinu Jolie na snimanju filma 'Mr. and Mrs. Smith'. Brad koji je čitavo vrijeme ostao u dobrim odnosima s Jennifer, nakon raskida s Jolie pokušavao se približiti Jennifer te joj je navodno kupio i poklonio kuću u Los Angelesu u kojoj su zajedno živjeli dok su bili u braku. Glumac je bio i jedan od uzvanika velike Jenniferine rođendanske proslave u veljači ove godine, kamo je pokušao doći neprimjetno, ali nije mogao izbjeći objektive okupljenih fotografa.