Jedan od najpoznatijih bivših glumačkih parova, Jennifer Aniston i Brad Pitt, razveli su se prije gotovo 14 godina, a prije nekoliko godina ponovno su se počeli zbližavati. 

Iako su šuškanja o sve intenzivnijem druženju ovog dvojca počela tek nedavno, par je navodno stupio u kontakt nakon što je preminula glumičina majka Nancy Dow, u svibnju 2016.godine. Četiri mjeseca nakon, uslijedio je prekid Brada i Angeline, a 2017. Jennifer se razvela od Justina Therouxa. 'Brad se javio Jennifer kada joj je umrla majka, a nju je dirnulo što je se sjetio u tim teškim trenucima', rekao je izvor za Us Weekly, te nastavio kako se bivši par sve više zbližavao raspadima njihovih brakova. 

Tako je Jennifer ponudila svom bivšem suprugu Bradu da bude svjedok o njegovoj naravi u dramatičnoj brakorazvodnoj parnici koju glumac ima s Angelinom Jolie, a od tada su navodno neprestano u kontaktu, zbog čega ne čudi ni činjenica da je Brad Pitt došao na proslavu Jenniferinog rođendana. 'Brad je svojim dolaskom želio podržati proslavu njezinog rođendana. Naravno da mu je žao što njihov brak nije završio na promišljeniji način, ali on je čovjek koji ne voli biti zaglavljen u prošlosti. Davno je tražio oprost od Jen, i ona mu ga je dala', otkrio je izvor. 

Pozivnicu za svoj rođendan Jennifer je Bradu poslala još prije nekoliko tjedana, ali bivši supružnici se još uvijek ne oglašavaju se u medijima o detaljima njihovog odnosa. 'Prošlo je puno vremena od njihovog neuspješnog braka, a oni planiraju ostati prijatelji do kraja života. Uistinu nema nikakve zle krvi između njih. Oboje shvaćaju da kad god im se putevi sretnu, ljudi počnu pričati kako su ponovno zajedno. Došao je sam i potajno ušao na zabavu koja je bila vrlo sigurna, sa zabranom objavljivanja po društvenim medijima i mogli su se nadati najboljem', rekao je izvor za ET.