Od kako se 55-godišnji Brad Pitt pojavio na proslavi 50. rođendana svoje bivše supruge, Jennifer Aniston, početkom veljače ove godine, ne prestaju glasine i želje javnosti za pomirenjem ovog nekadašnjeg najpopularnijeg bračnog para. Osim toga, u javnost ne prestaju 'curiti' informacije o njihovom braku i odnosu. Tako je bivši glumčev tjelohranitelj, Kris Herzog, za australski Yahoo! Lifestyle, 2016. godine rekao kako je Brad bio 'sto posto sretniji' dok je bio u braku s američkom ljubimicom, nego sa 43-godišnjom Angelinom Jolie. 

Kris je tako ispričao da su Brad i Jennifer živjeli vrlo sretnim bračnim životom sve dok markantni glumac nije upoznao američku glumicu, filantropkinju i globalno poznatu modnu ikonu na setu hit filma 'Gospodin i gospođa Smith'. 'Nikada ih nisam čuo da su se svađali. Nikada nisam čuo glasine o prevari niti išta loše o odnosu Jennifer i Brada dok nije upoznao Angelinu', tvrdi za spomenuti magazin te dodaje da ga je 50-godišnjakinja zaista voljela. 'Vjerujem kako Jennifer nije pogledala niti jednog drugog muškarca dok je bila s Bradom. Posvetila bi mu život', ističe. 

Podsjećamo, miljenica Amerike i zgodni glumac su svoju vezu započeli davne 1998. godine, a vjenčali su se dvije godine nakon. U braku su bili do 2005. godine, kada je Brad ostavio bivšu 'Prijateljicu' zbog 43-godišnjakinje. Sada bivši par, Brad i Angelina, koji su se razišli 2016. godine imaju šestero djece, troje biološke i troje posvojene.