Otkako je pukla njegova ljubav s glumicom Angelinom Jolie, Brada Pitta su povezivali s brojnim kolegicama, poput Sienne Miller, Kate Hudson, ali i 32 godine mlađom Ellom Purnell, za koju su mnogi primijetili kao nalikuje Angelini. Ipak,čini se da se ovaj holivudski zavodnik odlučio odmaknuti od glumačkih krugova kada je o odabiru partnerice riječ. Naime, kako pišu strani mediji, Brad mnogo vremena provodi s dizajnericom, arhitekticom i profesoricom Neri Oxman koja predaje na prestižnom sveučilištu Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Brad je viđen na sveučilištu gdje Neri predaje još u studenom prošle godine, a to potkrepljuju i fotografije određenih studenata koji nisu propustili priliku fotografirati se s omiljenim glumcem i sve objaviti na društvenim mrežama.

Kako strani mediji doznaju od izvora bliskog glumcu, Brad i Neri su brzo pronašli zajednički jezik jer je on veliki zaljubljenik u arhitekturu i dizajn, a zbližili su kada se on nakon razvoda odlučio baviti izradom skulptura. Izvor je dodao da njihovo prijateljstvo zasad nije preraslo u romantičan odnos, ali da za to postoji velika mogućnost. 'Oboje su vrlo oprezni i imaju profesionalan odnos, ali Brada Neri toliko fascinira da želi što više vremena provoditi s njom i od nje učiti nove stvari', kazao je izvor.