Story radio
Početna Celebrity 4098 prikaza 14. kolovoza 2019.

Brad Pitt na premijeri u prljavim cipelama

Profimedia.

Neugodno je iznenadio

Iako je zbog dugotrajnog i mučnog razvoda od Angeline Jolie američki glumac Brad Pitt na tri godine prekinuo karijeru, ovog ljeta napokon ga obožavatelji ponovno imaju prilike vidjeti na velikom platnu. Tisuće fanova satima je u Meksiku čekalo dolazak Brada Pitta na premijeru filma ‘Once Upon Time in Hollywood’.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Pojavio se odjeven od glave do pete u bež boju te je na crveni tepih stigao nasmijan i preplanuo. Ipak, jedan detalj je mnogima upao u oči, a to su bile prljave cipele od brušene kože. Na prednjem dijelu obje cipele djelovalo je kao da je zagazio u lokvu ili kao da mu je netko gazio po cipelama, a taj je prizor prilično neugodno iznenadio njegove poklonike koji su se o njegovom outfitu raspisali po društvenim mrežama.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Inače, u spomenutom filmu Brad nastupa uz kolege Margot Robbie i 44-godišnjeg Leonarda DiCaparija, dok je redateljska uloga pripala Quentinu Tarantinu. Film čija se radnja odvija u Los Angelesu 1969., u vrijeme ubojstava Charlesa Mansona, u američka kina dolazi potkraj ovog mjeseca. 

Komentari