Reklo bi se da 55-godišnji glumac, Brad Pitt uvijek mora biti u centru pažnje. Naime, holivudska zvijezda koju javnost poznaje iz mnogih filmova poput 'Troje', 'Furyja' i ostalih, uletjela je u fotografiju kolegici Margot Robbie na snimanju promotivnih fotografija za njihov novi film ‘Bilo jednom... u Hollywoodu’. Dok je 29-godišnja Australka u studiju u Los Angelesu pozirala fotografu, Brad je doslovno uskočio u kadar i nasmijao sve prisutne.

U međuvremenu se ipak odlučio uozbiljiti i pridružiti kolegama Margot i 44-godišnjem Leonardu DiCpariju te redatelju Quentinu Tarantinu na zajedničkoj fotografiji. Film čija se radnja odvija u Los Angelesu 1969., u vrijeme ubojstava Charlesa Mansona, u američka kina dolazi potkraj ovog mjeseca. 

Podsjetimo, u nedavnom zajedničkom intervjuu, ovaj dvojac je uz novinara pokušao izvući iz Leonarda detalje sa snimanja planetarno popularnog 'Titanica'. 'Priznaj da si mogao stati i spasiti se', našalio se Brad, na što je 44-godišnjak rekao da nema komentara.