Jedan od najpoznatijih ljudi, ali i glumaca na svijetu, Brad Pitt je prije glumačke karijere morao odrađivati svakakve poslove kako bi se nalazio ovdje gdje se nalazi danas. Ovaj danas 55-godišnjak nekoć je radio sa striptizetama kako bi se lansirao u glumačku karijeru. Naime, kako je svojevremeno priznao, radio je jedan od čudnijih poslova - vozio je striptizete na gaže.

No, glumac nimalo ne žali za tim. Upravo suprotno, jako je zahvalan svemu jer je zbog toga, kako kaže, uspio. 'Vozio sam striptizete na gaže i bio je to jako čudan posao. U to vrijeme postojalo je nešto što se zvalo Job Factory, a ljudi su tamo stavljali čudne poslove na koji si se mogao prijaviti. Pisalo je samo 'vožnja striptizeta', a ja sam imao automobil', otkrio je Brad tada za medije. 'Moj je posao bio da odem na to mjesto, dobijem zadatak, a zatim odem po određenu djevojku u njezin stan te da ju odvezem na zabavu', opisao je posao, sada jedan od najpoznatijih holivudskih zvijezda.

Kako mu se pružila prilika, odlučio je biti dio cijelog nastupa djevojaka koje je vozio. 'Bio sam odgovoran za glazbu, ali i odjeću djevojaka, da ju dečki ne bi razgrabili. Također, ja sam bio taj koji je prikupljao novac na kraju te pokušavao sa svake gaže izaći s glavom na ramenima. Nije uvijek bilo lako, ali uživao sam u tom poslu', otkrio je Brad i prisjetio se trenutka koji mu je promijenio život.

'No, kada sam davao otkaz, zamolili su me da odradim još jednu noć. Tako sam upoznao novu djevojku s kojom sam započeo razgovor dok sam ju vozio na gažu. Tada mi je rekla da se viđa s glumcem za kojeg sam znao. Tada se raspričala i o toj glumačkoj školi na koju se upisala, a ja sam ju odmah tražio ime. Bio je to Roy London, prekrasno ljudsko biće', zaključio je Brad koji je uistinu uspio ostvariti svoje snove.