Američki glumac Brad Pitt navodno je bivšoj supruzi Angelini Jolie postavio ultimatum. Ovaj je 55-godišnjak zauzeo stav tri godine nakon što je započeo proces rastave, jer smatra kako glumica namjerno 'odugovlači' s procesom. Bradov pravni tim smatra kako bi, ukoliko ju se na vrijeme u tome ne onemogući, ova 44-godišnjakinja mogla imati interesa ostati u braku još godinama, prenosi britanski The Sun. 

Oskarovac je navodno uputio odvjetnike da zatraže od suca finalni datum za konačni razvod, čije bi nepoštovanje, ukoliko se proces ne odvije očekivanim tempom, rezultiralo novčanom kaznom. Izvor je za novine ispričao kako je Brad pokazao 'nevjerojatno strpljenje' tijekom procesa, ali 'ga se gura do krajnjih granica', te kako 'mu je konačno prekipjelo'. Glumcu je dojadilo 'stalno odgađanje i prebacivanje datuma', a sada već i sumnja kako njegova bivša supruga to radi namjerno. 'Iz mjeseca u mjesec odugovlači, to joj je postalo gotovo poput igre', također je izjavio neimenovani izvor. 

Podsjetimo, u svjetskim se medijima pisalo kako Angelina 'odgađa proces' u nadi kako će se Brad predomisliti i odustati od umarajućeg i financijski iscrpljujućeg sudskog razvoda, no sud je stao tome na kraj, iznijevši odluku kako su službeno oboje slobodni, iako razvod zbog komplikacija oko financija i skrbništva još nije finaliziran, a Bradovo strpljenje je došlo kraju 'nakon dvije i pol godine povlačenja po sudovima' i želi da mu čitava situacija 'već jednom prestane visjeti nad glavom'. 

Podsjetimo, Brad i Angelina u vezi su bili 12 godina, od čega četiri u braku, a zajedno su odgajali šestero djece, troje usvojene i troje biološke. Privremeno rješenje o skrbništvu donešeno je u travnju ove godine.