Story radio
Početna Celebrity 31079 prikaza 18. srpnja 2019.

Bradley i Irina ipak uspjeli

Profimedia.

Bilo je napeto

Iako medijima kolaju razne priče o prekidu američkog glumca, 44-godišnjeg Bradleyja Coopera i njegove bivše partnerice, ruskog supermodela, 33-godišnje Irine Shayk, i njihovoj borbi za skrbništvo, čini se da su uspjeli doći do sporazuma, prenosi TMZ. Naime, dogovorili su se o načinu raspodjele vremena, ali i prostora gdje će odgajati dvogodišnju kćer Leu De Seine. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

Odlučeno je da će svatko s njom provoditi jednaku količinu vremena, a o mogućim promjenama zbog poslovnih obaveza će se dogovarati od mjeseca do mjeseca. Najveći kamen spoticanja cijelog procesa bila je lokacija na kojoj će živjeti, jer se Irina preselila u New York, a Bradley živi u Los Angelesu. Na kraju je ipak popustio glumac, koji će također preseliti u 'Veliku Jabuku'. Par je navodno u tako dobrim odnosima da cijeli dogovor nisu formalno ni potpisali u obliku nekog ugovora.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Podsjetimo, Bradley i Irina prekinuli su nakon četiri godine veze. Brojna su nagađanja o razlogu prekida, a sve je počelo sumnjom u glumčevu nevjeru, zbog prisnog odnosa s pjevačicom i glumicom, 33-godišnjom Lady Gagom. Izgleda da su glumac i manekenka, unatoč brojnim glasinama, ipak uspjeli ostati u prijateljskim odnosima i sve riješiti na miran način.

Komentari