Story radio
Početna Celebrity 5601 prikaza 27. svibnja 2019.

Bradley i Irina ljubavi dali novu šansu

Profimedia.

U posljednje vrijeme šuškalo se da imaju problema

Zadnjih par dana po medijima se provlače nagađanja kraja veze 44-godišnjeg glumca Bradley Coopera i njegove 11 godina mlađe partnerice, ruske manekenke, Irine Shayk. Kao jedan od razloga, nepoznati izvor naveo je različit pristup vezi. Naime, Bradley je oduvijek poznat po tome da privatni život ne dijeli s javnosti, dok je manekenka ipak ta koja voli biti dostupnija i otvorenija. Ipak, ako je suditi po posljednjim fotografijama, par je svojoj ljubavi odlučio pružiti novu priliku.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Tako su nedavno viđeni u zajedničkoj šetnji s dvogodišnjom kćerkicom Leom de Seine, a paparazzi su njihov izlazak zabilježili fotografijama. Iako su oboje na fotografijama prilično ozbiljnih izraza lica, zajedničkim su izlaskom demantirali da su se odlučili razići.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Podsjetimo, po završetku snimanja filma 'A star is born', javnost je sumnjala da su pjevačica i glumica Lady Gaga i Bradley Cooper u romantičnoj vezi. Unatoč svim nagađanjima, Lady Gaga nije razlog prekida jednog od ljepših holivudskih parova, prenosi MTO News. Glumac i njegova supruga posljednji put prije ovog, zajedno su viđeni na dodjeli Oscara na kojoj je spomenuti film osvojio nagradu. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

Par se zajedno trebao pojaviti na MET Gali, no Irina je crvenim tepihom prošetala sama. No, unatoč svemu, par se nije javno izjasnio o svojoj vezi, odnosno o navodnim problemima s kojima su se suočili.

Komentari