Nakon što je u lipnju prekinuo dugogodišnju vezu s ruskom manekenkom Irinom Shayk, glumac Bradley Cooper odlučio je skloniti se od očiju javnosti i posvetiti se druženju sa svojom dvogodišnjom kćeri Leom. Ovog vikenda snimljen je kako s njom uživa u najpoznatijem zabavnom parku na svijetu - Disneylandu.

Otac i kćer uslikani su kako uživaju u vožnjama na vrtuljku, a 44-godišnji Bradley nije skidao osmijeh s lica. Na fotografijama se može primijetiti i da se glumac odlučio na promjenu imidža. Naime, pustio je brkove i tako izabrao nešto ležerniji izgled od dosadašnjeg. Izgleda da mu je, nakon burnih nekoliko mjeseci, dobro došao odmor u omiljenom društvu kćeri.

Podsjetimo, nakon četiri godine veze prekinuo je vezu s Irinom, nakon čega su postali tema brojnih medijskih natpisa. Puno je nagađanja o razlogu prekida, a sve je počelo sumnjom u glumčevu nevjeru, zbog prisnog odnosa s pjevačicom i glumicom, 33-godišnjom Lady Gagom. Bivši ljubavni par ipak se razišao u korektnim odnosima, a nedavno su se dogovorili i oko skrbništva nad njihovom malenom Leom.