Pjevačica Miley Cyrus i dalje nastavlja da iznosi prljavi veš iz braka s glumcem Liamom Hemsworthom. Čini se, kako ovog puta, pišu strani mediji, to se ne sviđa ni Mileyjinom suprugu. Navodno je 29-godišnji Liam, doživio živčani slom i optužio pjevačicu, kako iznošenjem privatnih stvari iz njihovog braka, želi javnosti pružiti predstavu i biti u centru pažnje. Osim Liamu, to se nikako ne sviđa ni njegovoj obitelji.

Ipak, 26-godišnja pjevačica, istaknula je, kako se ona ni zbog koga neće mijenjati, te da je Liam odmah znao u što se upušta. Dodala je i da ako ju ne može prihvatiti takvu kakva je, da joj ni ne treba. Stoga ni ne čudi kako su šuškanja o razvodu ovog para sve glasnija, a svemu tome pridonosi i nedavna izjava, plavokose pjevačice, da bez obzira na to što je u hetero braku i dalje je privlače žene.

Podsjetimo, Miley i Liam su se upoznali 2010. na snimanju filma 'The Last Song'. Par je službeno prohodao tijekom filma, a zaručili su se dvije godine kasnije, međutim zaruke nisu dugo trajale. Nekoliko godina kasnije, Liam je ipak opet dao prsten Miley, a svoju ljubav su okrunili brakom 2018.