Uz ime vojvotkinje Meghan opet se vežu skandali. Naime, njezin brat Thomas Markle Jr. optužen je da je pijan istukao svoju zaručnicu, no on to poriče. Optužbe je iznijela Kristin Albea, rođakinja njegove zaručnice Darlene Blount, a između ostalog, izjavila je kako Thomas 'koristi svoju zaručnicu kao vreću za boks'. 

'Našoj je obitelji dosta Toma i njegovog ponašanja prema Darlene. Prošli mjesec joj je ostavio modricu na oku. Totalno poludi kad popije, postane totalno druga osoba. Pijanac je i svoje frustracije izbacuje na njoj, a za sve krivi svoju sestru. Razumijem zašto Meghan ne želi imati nikakve veze s njim', ispričala je Kristin za Daily Star. 

Thomas je ove optužbe nazvao kategorički neistinititima, iako je u vezi njega i zaručnice već bilo nasilja. Naime, prije samo dva mjeseca Thomas je molio sud da ne diže tužbe protiv Darlene koja je u srpnju privedena i optužena zbog napad na njega. Danas oboje tvrde da je ozljeda oka koju je on tada zadobio tek posljedica nesretnog slučaja. Također Thomas je bio uhićen zbog optužbi da je tijekom jedne pijane svađe svojoj zaručnici uperio pištolj u glavu.