Story radio
Početna Celebrity 15601 prikaza 08. kolovoza 2019.

Brena progovorila o odnosu s Novakom Đokovićem

Instagram.

Odlučila prekinuti šutnju

Nakon što su prije nekoliko tjedana srpski mediji u javnost izašli s informacijama kako su prije 17 godina, jedna od najpoznatijih folk pjevačica, 58-godišnja Lepa Brena i suprug, proslavljeni srpski tenisač, 56-godišnji Slobodan Bobo Živojinović, odbili uložiti novce u tada 15-godišnjeg Novaka Đokovića i time si uskratili 18 milijuna eura koje bi u konačnici do danas dobili, pjevačica je sada odlučila progovoriti o spornom događaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

Kako prenosi Kurir, Lepa Brena se bez ustručavanja osvrnula na priču koja je u javnosti izazvala podijeljene reakcije i odlučila otkriti što se točno dogodilo. 'Nisam teniski stručnjak i ne znam za takvu vrstu ponude, ali znam da morate biti prijatelj i imati povjerenje u onog s kim počinjete posao, čega u navedenom slučaju nije bilo. Novaka volimo, cijenimo i poštujemo, kao i njegovu obitelj. On je najsvjetliji primjer divnog i uspješnog momka. Želimo mu da svi njegovi snovi postanu java jer je to zaslužio', ispričala je pjevačica i time stala na kraj nagađanjima kako je zbog spomenute situacije od prije 17 godina u svađi sa srpskim tenisačem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Novak Djokovic (@djokernole)

Podsjećamo, otac jednog od najboljih tenisača današnjice, 32-godišnjeg Novaka Đokovića, Srđan Đoković, prije 17 je godina zatražio od pjevačice i supruga da ulože novac u izgradnju teniske karijere njegovog tada 15-godišnjeg sina Novaka. Međutim, Brena i Boba su to odbili, a posljednjih se dana pričalo o vrtoglavih 18 milijuna eura koje su mogli imati da su odlučili tada uložiti u Novaka Đokovića. 

 

Komentari