Srpska pjevačica, Lepa Brena, već desetljećima privlači pozornost svojim dugim nogama, zanosnim stasom i dobrim glasom ali i u zavidnim godinama, ova 59-godišnjakinja, izgleda nevjerojano mladoliko. Upravo zbog svog nevjerojatno očuvanog, mladolikog izgleda sasvim se lako uklopila u mladost i zabavu koja ju je okruživala na velikoj jahti.

Brena se pomladila
Instagram screenshot 

Nakon uspješnog nastupa u Budvi odlučila je odmoriti se na jahti s mješovitim povelikim društvom njezinog mlađeg sina Viktora. Oduševljena njima  lako se uklopila u mladenačku energiju pa je na Instagramu objavila: 'Na brodu radosti i mladosti', konstatirala je. 

Brena se pomladila
Instagram screenshot 

Mlađi sin Lepe Brene i Slobodana "Bobe" Živojinovića, Viktor Živojinović, često provodi odmor sa svojim roditeljima.Majka Brena voli dati podršku svojoj djeci pa tako i organizirati zabave, prisjetimo se svadbe njezinog posinka Filipa Živojinovića gdje su za vjenčanje angažirali 160 konobara i iznajmili 120 soba za goste, te svoj trojici ona im omogučava lijepe i nezaboravne trenutke. Možda je to razlog zašto najmlađi sin Viktor, voli majku pozvati na svoje mladenačke zabave i provoditi s njom odmor jer ona naprosto zna napraviti atmosferu.