Najveća estradna zvijezda na prostorima bivše Jugoslavije, Lepa Brena, uz sav glazbeni i poslovni uspjeh, Brena, ili Beki kako je zovu samo najbliži suradnici, majka je dvoje djece, 27-godišnjem Stefanu i 21-godišnjem Viktoru koje je dobila u braku sa svojim suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem. Kao svoga sina prihvatila je i 33-godišnjeg Filipa Živojinovića koji je danas dobio sina Aleksandra sa suprugom, hrvatskom pjevačicom, Aleksandrom Prijović te je Brena postala baka. 


O rođenju unučića Brena je za Story.hr rekla: 'Svi smo vrlo uzbuđeni i sretni zbog malog Aleksandra. Definitivno nam je promjenio život svojim rođenjem. Aleksandra je prelijepa i ponosna mama  koju smo vidjeli zasada samo preko Vibera s bebom u naručju. Svi jedva čekamo da ga primimo u ruke i od same pomisli na taj nevjerojatan osjećaj kreću mi suze radosnice na oči. Filip je pokazao kako je jedan pravi tata koji brine o svojoj obitelji'. 


'Znala sam da će ovo osvježiti moj emotivni život i da će sada sve krenuti u jednom posebnom smjeru. Mislim da su mi ovo jedni od najljepših trenutaka u životu' dodala je novopečena baka. 'Ponekad u šali volim reći da će Filipova i Aleksandrina majka biti bake, a pošto je Filip Bobin (suprugov) rođeni sin, a ja sam mu pomajka, mogu samo reći da ću ja biti supruga od dede', rekla je svevremenska pjevačica kroz smijeh. 


Uz ove divne trenutke, Breni se u zadnjih par mjeseci puno toga promjenilo u životu. Između ostalog, njen sin Stefan odselio je iz roditeljskog doma na Bežanijskoj kosi u Beogradu i započeo samostalan život. Također, odlučio se upustiti u solo glazbenu karijeru. 

'Ima jedna stara poslovica koja kaže da bi se djeca i roditelji trebali odvojiti u pravo vrijeme kako bi se zaista voljeli i poštivali. Vjerujte da u tome ima istine. Boba i ja smo veoma posvećeni svojoj djeci, ali oni prvenstveno moraju biti svoji ljudi i živjeti samostalan život. Naravno da ćemo uvijek biti tu za njih ukoliko im nešto zatreba, ali moraju biti samostalni', dodala je.


'Stefan je jedno izuzetno senzibilno biće, vrlo je obrazovan i inteligentan, on je pun ljubavi i to se kod njega vidi. Dobar je u svemu što radi, radili smo nekoliko koncerata zajedno i toliko je oduševio publiku da mislim da je pred njim jedan divan profesionalni put. Samostalan je i sposoban i ne bojim se za njega. Jedino o čemu razmišljam sve više je to što je prostor od 1500 kvadrata postao prevelik samo za mene Viktora i Bobu, pa je moguće da ćemo se preseliti u neki manji prostor ako će se Viktor složiti. Doista je teško podnijeti ovoliki dvorac bez djece i svog tog kaosa koji čini mnogobrojna obitelj.' zaključila je Lepa Brena.