Sin proslavljene folk pjevačice Lepe Brene i bivšeg tenisača Slobodana Bobe Živojinovića, 27-godišnji Stefan Živojinović, otkako je započeo vlastitu glazbenu karijeru, sve je češći gost mnogih televizijskih emisija, a interes za mladim glazbenikom svakim je danom sve veći. Jedna od javnosti zanimljivijih tema, kada je riječ o Stefanu, svakako je i otmica koju je doživio sa svega osam godina, a o kojoj je 27-godišnjak ponovno odlučio progovoriti.

Kako prenosi srpski Blic, sin Lepe Brene iskreno je otkrio što misli o jednom od najtraumatičnijih razdoblja u životu. 'Ne smetaju mi ta pitanja. Najgluplje što mogu reći, možda će neko to shvatiti pogrešno, ali meni je drago što mi se to dogodilo jer me je to trgnulo. Počeo sam više cijeniti neke stvari i postao sam jači. Uvijek je dobro u životu imati neke stvari koje će ti 'lupiti šamar' i dokazati ti da je život samo jedan', rekao je Stefan.

Također, 27-godišnjak je objasnio i kako mu je nemili događaj tada bio traumatičan dok danas na sve gleda potpuno drugačije. 'Kada zađeš u tu temu onda ispričaš sve i svašta, ali treba gledati neku pozitivnu stranu. Ja sam prije nekoliko tjedana na nastupu u Beogradu pjevao pjesmu Zdravka Čolića 'Mjerkam te, mjerkam', i sad ide dio: 'i ja bih te ukrao, i ja bih te...' i ja kažem: 'I ja bih me ukrao, ja bih me...' Svi su se smijali. Tako treba i to je stav svakog šampiona, kad god se nešto dogodi, tako treba gledati na stvari. Ne treba gledati 'zašto ovo nije ovako', nego pozitivno. Da stavimo točku na tu temu. I ja bih me ukrao', našalio se na kraju glazbenik uz kojeg u posljednje vrijeme sve češće ide i epitet miljenika ženske publike.