Najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, 26-godišnji Stefan posljednjih dana ne prestaje puniti medijske stupce. Naime, nasljednik jedne od najpoznatijih folk pjevačica ponovno je šokirao obožavatelje na Instagramu. Nakon što se prije nekoliko dana požalio kako više ne može živjeti u obiteljskoj kući te kako jedva čeka selidbu, Stefan je sada na svom Instagram profilu ponovno objavio kontroverznu fotografiju.

Naime, 26-godišnjak na fotografiji iz teretane pozira u društvu prijatelja, a ono što je privuklo najviše pažnje jest Stefanov kolega koji pozira na pjevačevim ramenima. Ostatak veselog društva na ramenima drži djecu dok nasljednik folk pjevačice ponosno pozira s puno težim prijatelj. Ako je suditi prema fotografiji, čini se da Stefanu teretana nije strana. 


Podsjećamo, Stefan je nedavno za Kurir progovorio o svom odnosu s roditeljima i iskreno priznao što mu najteže pada. 'Malo mi je zbog toga i teže naći djevojku, rado bih imao nekog pored sebe. Kada osjetim da je to čisto i iskreno onda ću je imati, ali za sada polako', ispričao je 26-godišnjak priznavši da mu činjenica kako je sin jedne od najpoznatijih folk pjevačica, kada je riječ o ljubavnom životu, baš i ne pomaže.