Stefan Živojinović nedavno je sudjelovao u emisiji 'Blic poligraf' gdje je odgovorio je na nekoliko intrigantnih pitanja, a mnoge su iznenadile njegove izjave o djevojkama. Sin Lepe Brene, koji je nedavno objavio novu pjesmu, priznao je i detalje iz prošlosti, o kojima još uvijek razmišlja, kao što je njegova otmica prije 19 godina kada je bio dječak.

Stefan nikada nije želio spominjati taj događaj kako ga drugi ne bi sažaljevali, ali je odgovorio na pitanje prolaze li mu i danas neke jezive scene kroz glavu. 'Prolaze, ali rijetko', rekao je i dodao kako ga otmičari nisu fizički zlostavljali.

Iskreno je priznao i da je, dok je bio mlađi, koristio činjenicu da su mu roditelji poznati za određene stvari, a onda je dodao i da su ga pjevačice Granda zavodile kako bi se bolje pozicionirale i to uspješno. Osim toga, Stefan je priznao da je bio u vezi s devojkom koja je više od 15 godina starija od njega, ali i da je bio u paralelnoj vezi s više djevojaka. Isto tako dogodilo mu se i da baci oko na maminu prijateljicu.

'Estrada je to, sve izgledaju fenomenalno. Neće me ni Dunav moći oprati nakon ovih pitanja', izjavio je.