Najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, 26-godišnji Stefan ovih dana se napokon iseljava iz obiteljske kuće svojih roditelja.  'Jedva čekam, ne mogu više podnijeti ni sekundu blizu roditelja', rekao je za Kurir. Najmlađi mezimac lijepe pjevačice ovih dana seli iz roditeljskog gnijezda, još samo mora pričekati da mu stigne namještaj za stan. 'Čekam namještaj i tako neke stvari. Ja se nadam da će to biti početkom ožujka, ja sam htio da to bude kada se vratimo s putovanja, ali nažalost ne može', rekao je Stefan.

Stefan je spreman za selidbu i sigurno mu neće biti teško s obzirom da se nedavno odmorio na putovanju u egzotičnim krajevima. Obitelj Živojinović je provela godišnji odmor na Maldivima i Tajlandu, kojim je majka željela počastiti svoje sinove, pa joj tako nije bio problem platiti oko 50 000 eura za deset dana odmora.

Brenin sin je progovorio i o ljubavnom životu, pa je otkrio kako mu je najveći problem u ljubavi to što je dijete slavnih roditelja. 
'Malo mi je zbog toga i teže naći djevojku, rado bih imao nekog pored sebe. Kada osjetim da je to čisto i iskreno onda ću je imati, ali za sada polako', kaže Stefan. Mladi Živojinović je odlučio krenuti majčinim stopama, pa se tako upustio u glazbene vode.