Story radio
Početna Celebrity 992 prikaza 05. travnja 2019.

Brenin sin se skinuo u javnosti

Screenshot Instagram.

Kao da ga nitko ne gleda

Viktor Živojinović, sin Lepe Breme, u posljednje vrijeme je počeo posebnu pozornost pridavati svojoj figuri te pazi na prehranu, a očito zadovoljan svojim napretkom, nije mu problem bio skinuti se u klubu. Naime, na svom Instagram storyju objavio je video iz noćnog provoda, a uz glazbu se toliko opustio i zaplesao, kao da ga nitko ne gleda.

 | Author: Screenshot Instagram Screenshot Instagram.

Inače, Viktor se oduvijek borio s viškom kilograma. Prije dvije godine odlučio je stati na kraj prejedanju i uspio je smršaviti preko 40 kilograma. 'Nema stajanja, nema predaje', napisao je u to vrijeme uz svoju fotografiju na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktor Ernest Zivojinovic (@viktorernest) on

Podsjećamo, prošlu je subotu Viktor proslavio svoj 21. rođendan, a majka mu je pripremila veliko slavlje koje je trajalo čak nekoliko dana. Kako je Brena još u subotu napisala na društvenim mrežama, Viktor je za prijatelje pripremio veliki tulum, a prije toga je čitav dan proveo s obitelji. Djelić rođendanske atmosfere s obiteljskog slavlja, pjevačica je podijelila i sa svojim mnogobrojnim pratiteljima na Instagramu gdje se pohvalila kako je njezin sin bio okružen svojom najužom obitelji te su mu pripremili iznenađenje u obliku luksuzne torte. 

Komentari