Story radio
Početna Celebrity 2619 prikaza 15. lipnja 2019.

BRENIN SIN ŠOKIRAO: 'Brat i ja se natječemo tko može više popiti'

Instagram screenshot.

Njihova majka neće biti niti malo sretna zbog ovoga

Mlađi sin srpske pjevačice Lepe Brene, 27-godišnji Stefan Živojinović, krenuo je stopama svoje majke i započeo glazbenu karijeru. Kako piše Kurir, jednom prilikom su mladom pjevaču postavili pitanje što je naslijedio od majke, a on je odgovorom iznenadio mnoge. Osim što je javnost ostala poprilično šokirana, vrlo vjerojatno niti njegova majka nije sretna zbog izjave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on

'Sada puno rjeđe izlazim jer nemam toliko slobodnog vremena. Iako Živojinovići imaju dobro genetiku i kada tulumarimo po dva dana, na nama se to ne vidi. Viktor i ja smo to naslijedili od majke. Nas dvojica se sada natječemo tko može više popiti. Za sada je izjednačeno. Mi smo mlade snage naše obitelji, a definitivno smo bolji u alkoholu od Brene i Bobe', izjavio je kroz smijeh zgodni Stefan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on

Inače, u posljednje vrijeme ovaj 27-godišnjak je sve popularniji, pogotovo otkako je započeo glazbenu karijeru. Iako slovi za miljenika među pripadnicama ljepšeg spola, a nerijetko ga obasipaju i epitetom 'idealnog zeta', Stefan je priznao kako mu je najveći problem u ljubavi to što je dijete slavnih roditelja. 'Malo mi je zbog toga i teže naći djevojku, rado bih imao nekog pored sebe. Kada osjetim da je to čisto i iskreno onda ću je imati, ali za sada polako', rekao je nedavno mladi Živojinović koji je krenuo majčinim stopama i postao glazbeni

Komentari