Srpska pjevačica i snaha Lepe Brene, Aleksandra Prijović vratit će se nastupima za mjesec i pol dana zbog rate kredita od 6.500 eura, saznaje Kurir. Naime, njezin suprug Filip Živojinović ne može sam pokriti ovaj dug, pa je ona, iako je postala majka početkom ožujka, primorana vratiti na posao. Kako piše Kurir, Aleksandra prije porođaja više od pola godine nije nigdje radila, već je trošila novac koji je zaradila prije nego što se povukla iz javnosti zbog trudnoće.

Ušteđevina se polako potrošila i sada se mora vratiti nastupima, pa se ovih dana užurbano priprema za ponovni susret s publikom. Bend je već našla, i to bivši Lukasov te uskoro počinje s probama, a nastupi kreću već u srpnju.

'Aleksandra više od deset mjeseci nije nastupala, a to je za pjevače, koji su kao ona na početku karijere, ipak dug period. Kad je saznala da je u drugom stanju, počela je štedjeti novac jer je bila svjesna da je očekuje pauza, ali su se ti novci potrošili. Poznato je da su ona i Filip još prije rođenja sina Aleksandra podigli kredit za kupovinu kuće na Bežanijskoj kosi, a to nije malo opterećenje za njih dvoje. Mjesečna rata je 6.500 eura. Do sada je uglavnom Filip plaćao rate, ali njegov posao s restoranom ne može pokriti sve troškove. Zato se Aleksandra odlučila vratiti nastupima, iako je rodila prije dva i pol mjeseca', rekao je izvor blizak obitelji Živojinović.

Filip i Aleksandra otkako su u braku troše novac koji sami zarade i pored toga što im njegovi roditelji mogu financijski pomoći. 'Njoj ne pada na pamet trošiti novac Lepe Brene i Bobe. Oni su im čak ponudili pomoć više puta, ali Aleksandra to ne želi. Zato su i podigli kredit. Oboje su znali da neće biti lako svakog mjeseca plaćati ratu, ali su svjesno ušli u to. Aleksandra dobro zarađuje, cijena njenog nastupa kreće se i do 10.000 eura, ali ona mnogo ulaže u karijeru, pjesme i spotove, pa joj ne ostane ni trećina zarađenog novca', zaključio je izvor.