Kako prenosi Blic, sin folk pjevačice Lepe Brene, 26-godišnji Stefan Živojinović našao se u problemima. Naime, mladi pjevač prije nekoliko je dana objavio svoju novu pjesmu, čiji su eksplicitni kadrovi podignuli puno prašine. Situacija se sada dodatno zakomplicirala nakon što je Stefanova pjesma 'Od večeri do jutra' u potpunosti uklonjena s YouTuba. 

Na platformi na kojoj je objavljena pjesma, najprije je onemogućeno gledanje spota zbog eksplicitnog sadržaja, nakon čega je video u potpunosti uklonjen. Spomenuti portal tvrdi kako sin Lepe Brene sa svojim timom radi na vraćanju uklonjenog spota na You Tube kako bi vjerni obožavatelji mladog pjevača mogli nastaviti uživati u kadrovima, kako mnogi tvrde, novog ljetnog hita.

Podsjećamo, prije nekoliko dana Stefan, koji je odlučio krenuti majčinim stopama, objavio je novu pjesmu čiji su kadrovi spota zagolicali maštu mnogih obožavatelja zbog provokativnih scena 26-godišnjaka. 'Kod nas fali te slatke erotike u popu', prokomentirao je tada sin Lepe Brene te otkrio kako ga erotika i privatno privlači. 'Iako sam u početku bio malo stidljiv, sad sam se prepustio da to u poslu prenesem kako treba. A i privatno', dodao je Stefan za kraj.