Posinak folk pjevačice Lepe Brene, 33-godišnji Filip Živojinović, navodno je s manekenkom varao svoju suprugu, 23-godišnju pjevačicu Aleksandru Prijović dok je bila u poodmakloj trudnoći. Pjevačica je zbog sina Aleksandra prešla preko toga, ali Filipu nikada neće oprostiti, piše Skandal.

'Aleksandra se trudi Filipu oprostiti prevaru, ali ne ide to baš tako lako. Ta djevojka s kojom ju je varao je lijepa i zgodna, a upoznali su se u njihovom restoranu i tada je počela njihova kratka romansa. Od tog dana provodili su puno vremena zajedno, a Aleksandra je poludjela što joj suprug provodi vrijeme vani dok ona sama sjedi u stanu', priča izvor za Kurir i objašnjava kako se Filip tada ponašao jako neodgovorno prema svojoj supruzi.

'On je bio toliko zaluđen s tom manekenkom da tjedan dana nije živio u Aleksandrinom stanu iako je ona bila pred porođajem. Ta djevojka ga je brzo zavela i on je pjevačicu skoro zaboravio i s manekenkom provodio dan i noć. Aleksandra je prošla kroz pravi pakao. Noćima je plakala i zvala ga, a on joj nije odgovarao', rekao je te dodao kako je lagala kada su je pitali gdje je Filip.

'U to vrijeme je imala česte napadaje panike zbog nervoze, a ta afera ju je dotukla. Kada je saznala da je 33-godišnjak s tom djevojkom svakodnevno, pjevačica ga je nazvala i zaprijetila riječima: 'Sina nikad nećeš vidjeti ako se ne vratiš kući i ne dođeš pameti. Znam gdje i s kim provodiš noći'. Tek tad je Filip prekinuo tu aferu s manekenkom', otkrio je izvor za spomenuti portal. 

Podsjećamo, pjevačica je na svijet donijela malenog nasljednika 6. ožujka ove godine, a rodila je u privatnoj klinici u Beogradu. Inače, upravo je zbog trudnoće odlučila pauzirati glazbenu karijeru, međutim, nedavno se pojavila prvi se put u medijima kada je najavila svoj povratak na scenu.