Story radio
Početna Celebrity 10239 prikaza 14. svibnja 2019.

Brenin sin varao trudnu suprugu?

Screenshot/Instagram.

Očajna je

Posinak folk pjevačice Lepe Brene, 33-godišnji Filip Živojinović, navodno je s manekenkom varao svoju suprugu, 23-godišnju pjevačicu Aleksandru Prijović dok je bila u poodmakloj trudnoći. Pjevačica je zbog sina Aleksandra prešla preko toga, ali Filipu nikada neće oprostiti, piše Skandal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on

'Aleksandra se trudi Filipu oprostiti prevaru, ali ne ide to baš tako lako. Ta djevojka s kojom ju je varao je lijepa i zgodna, a upoznali su se u njihovom restoranu i tada je počela njihova kratka romansa. Od tog dana provodili su puno vremena zajedno, a Aleksandra je poludjela što joj suprug provodi vrijeme vani dok ona sama sjedi u stanu', priča izvor za Kurir i objašnjava kako se Filip tada ponašao jako neodgovorno prema svojoj supruzi.

'On je bio toliko zaluđen s tom manekenkom da tjedan dana nije živio u Aleksandrinom stanu iako je ona bila pred porođajem. Ta djevojka ga je brzo zavela i on je pjevačicu skoro zaboravio i s manekenkom provodio dan i noć. Aleksandra je prošla kroz pravi pakao. Noćima je plakala i zvala ga, a on joj nije odgovarao', rekao je te dodao kako je lagala kada su je pitali gdje je Filip.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on

'U to vrijeme je imala česte napadaje panike zbog nervoze, a ta afera ju je dotukla. Kada je saznala da je 33-godišnjak s tom djevojkom svakodnevno, pjevačica ga je nazvala i zaprijetila riječima: 'Sina nikad nećeš vidjeti ako se ne vratiš kući i ne dođeš pameti. Znam gdje i s kim provodiš noći'. Tek tad je Filip prekinuo tu aferu s manekenkom', otkrio je izvor za spomenuti portal. 

Podsjećamo, pjevačica je na svijet donijela malenog nasljednika 6. ožujka ove godine, a rodila je u privatnoj klinici u Beogradu. Inače, upravo je zbog trudnoće odlučila pauzirati glazbenu karijeru, međutim, nedavno se pojavila prvi se put u medijima kada je najavila svoj povratak na scenu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Zivojinovic (@carpediem_fbz) on

Komentari