Story radio
Početna Celebrity 7728 prikaza 08. svibnja 2019.

Brenina snaha ima poseban uvjet za Lepu Brenu

Screenshot Instagram.

Filip i Aleksandra su donijeli važnu odluku

Posinak folk pjevačice Lepe Brene, 33-godišnji Filip Živojinović i supruga, 23-godišnja pjevačica Aleksandra Prijović, prije dva su mjeseca postali roditelji malenog Aleksandra. Iako žele svoju privatnost što više sačuvati, novopečeni roditelji ne skrivaju koliko vole biti uz svog sinčića te se Aleksandra trudi svaki slobodan trenutak provesti s malenim. I dok pjevačica uživa u majčinstvu, cijela obitelj je uz nju i trudi joj se pomoći u svakom trenutku, a to uključuje i Lepu Brenu. No kako piše Glossy, Filip i ona imaju posebne uvjete kada se radi o brizi njihovog nasljednika. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Živojinović ✨ (@aleksandrazivojinoviccc) on

'Brena je uvijek tu. Kad god je slobodna, nazove nas i pita je li nam potrebna njezina pomoć. Isti je slučaj i s mojom i Filipovom majkom. Svi su tu kako bi nam pomogli, naravno, ai mi smo odlučili da ćemo mi biti ti koji će najviše vremena provoditi s bebom jer će on vrlo brzo odrasti. Želimo što više biti s njim', ispričala je ponosna majka, piše spomenuti portal. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Podsjećamo, maleni nasljednik je na svijet stigao u privatnoj klinici u Beogradu 6. ožujka ove godine, a obitelj ne skriva koliko su sretni zbog njegovog rođenja. Pjevačica je upravo zbog trudnoće odlučila pauzirati glazbenu karijeru, a prije nekoliko dana prvi se put pojavila u medijima kada je najavila svoj povratak na scenu. 

Komentari