Popularna srpska pjevačica, 23-godišnja Aleksandra Prijović prije mjesec dana je na svijet donijela malenog Aleksandra, unuka Lepe Brene. U tom razdoblju pjevačica se nije često oglašavala na društvenim mrežama pa su fanovi jedva dočekali novu objavu. Sa svojim suprugom, Filipom Živojinovićem, posinkom Lepe Brene, ove je nedjelje prošetala po Adi Ciganliji. Par je uživao u proljetnom, sunčanom danu i činjenici da su konačno malo sami. 

'Posljednjih 10 mjeseci ćemo zauvijek pamtiti. Prošli smo kroz najljepše trenutke u svojim životima. Uživamo u odmoru koji traje još nekoliko dana, a onda slijedi povratak na posao! Pjesme su spremne pa očekujte puno lijepih iznenađenja. Družimo se od srpnja s novom energijom i puno ljubavi. Voli vas Aleksandra', napisala je pjevačica, otkrivajući tako da ne namjerava uzimati dulji odmor zbog porođaja.  

Baka Brena nije skrivala sreću zbog prinove u obitelji Živojinović. O rođenju unučića za Story.hr je nedavno rekla: 'Znala sam da će ovo osvježiti moj emotivni život i da će sada sve krenuti u jednom posebnom smjeru. Mislim da su mi ovo jedni od najljepših trenutaka u životu'.

Brenina snaha iznenadila odlukom nakon porođaja
Instagram